Virksomhedsoplysninger

Fru Valentin
Skovhulevej 10
8920 Randers NV
E-mail tine@fruvalentin.dk
Tlf. 25216344
CVR 36266597

Bestilling og betaling

Alle viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet er den gældende pris for købet. Fru Valentin tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail, når din ordre er afsendt. Når du handler med Fru Valentin indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse, bedes du venligst sende en mail til tine@fruvalentin.dk

Betaling

Vi accepterer følgende korttyper:

  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • MasterCard Debit

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder, at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger du har opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb. 

Leveringstid

Vi har alle viste varer på lager og afsender din ordre hurtigst mulige og inden for 1-3 dage efter bestilling. Afhængigt af valgte forsendelsesfirma bliver leveringstiden 1-7 dage. Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

Forsendelsesomkostninger

Vores fragtpris fremgår ved valg af forsendelsesfirma og starter ved 33 kr. Det er muligt at vælge imellem at få pakken sendt "uden omdeling" eller "med omdeling". Der vil blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted. Dette gælder dog ikke varer, der sendes direkte fra lageret, da de sendes som brev.

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos Fru Valentin har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Hvis varen er behandlet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som "brugt", hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig - vi betaler til gengæld for at den nyombyttede vare sendes til dig igen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydeligt meddelelse om dette.

Returvarer sendes til:

Fru Valentin
att. Tine Valentin Lund
Skovhulevej 10
8920 Randers NV

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Fru Valentin i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Fru Valentin
att. Tine Valentin Lund
Skovhulevej 10
8920 Randers NV

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når varen returneres, bedes du informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt. 

Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Cookies- og privatlivspolitik

Læs også Fru Valentins Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via e-mail tine@fruvalentin.dk eller på telefon 25216344. 

Vare tilføjet til ønskesedlen
Vare er tilføjet til sammenligning