Strikket babyvest og hæklede hårbånd

Strikket babyvest og hæklede hårbånd

  admin

 (0)    0

  StrikHækling  

Jeg har været i gang med et par hemmeligheder til en lille nyfødt og hans 2 storesøstre.

Babyvesten er strikket efter en gratis opskrift fra Farmorfabrikken. Jeg brugte Semilla Melange, som ikke passer helt med strikkefastheden, men resultatet blev alligevel helt godt. Ribben gør, at den forhåbentligt kan passe i lang tid.

Til hårbåndene har jeg brugt opskriften fra forrige indlæg til selve båndet, mens blomsterne er lavet ud fra Bettekuns opskrift - med en lille ændring. På sidste omgang (blade på bagerste blomst) valgte jeg i stedet for 5 stangmasker at lave 2st, 1 dstm, 2st, så blomsten så ud af lidt mere i mit garn. 

 (0)    0

Din kommentar er blevet sendt.
Skriv en kommentar
Captcha